Intocht Sinterklaas Terheijden (Dorpsplein)

Kan Sinterklaas dit jaar wel naar Terheijden komen?

Het is spannend of het Sinterklaas en zijn pietjes dit jaar gaat lukken om Terheijden te bezoeken. De directeur van de Waterschappen heeft een brief aan de Sint geschreven dat de boot niet in de Haven kan aankomen in verband met het ophogen van de dijken. De Sint en zijn pietjes zijn druk aan het bedenken hoe zij nu toch Terheijden kunnen bezoeken.

Kom jij op 19 november 2023 op het Dorpsplein kijken of ze een goed plan hebben bedacht en Terheijden hebben bereikt? Vanaf 13.15 uur vinden er activiteiten op het Dorpsplein plaats.

Als het de Sint en zijn pietjes lukt om Terheijden te bereiken zal er na 14.00 uur een pietenspeurtocht in het dorp plaatsvinden. Hierover volgt later meer informatie via onze website en de basisscholen in Terheijden.