Pietenjacht 2022

Na de intocht vindt er een Pietenjacht plaats in het dorp vanaf ongeveer 14.00 uur. Vind jij alle Pietjes die verstopt zijn in het dorp?

Van 14.00 tot 16.00 uur kun je de Pietjes zoeken en meedoen aan de activiteiten. Verzamel alle stempeltjes bij de activiteiten en wie weet maak je dan kans op een ontbijt met Sinterklaas op 20 november 2022.

Om kans te maken op dat ontbijt met de Sint mag je je volle stempelkaart van de Pietenjacht met je naam, leeftijd en het telefoonnummer van je papa, mama, opa of oma inleveren bij de sinterklaasbrievenbus bij het woonzorgcentrum Antonius Abt op het Dorpsplein op uiterlijk 16 november 2022 om 18.00 uur.

De stempelkaarten worden uitgedeeld op de basisscholen in Terheijden, ook hebben de Pietjes stempelkaarten bij zich om uit te delen aan de kinderen die niet in Terheijden op school
zitten.