Aankomst Sinterklaas 14 november

Ondanks eerdere berichten dat de Sint dit jaar niet per boot aan kan komen, is de planning van de Sint gewijzigd en komt Sinterklaas op 14 november 2021 rond 13.30 uur met de boot aan in de haven van Terheijden. Vanaf 13.15 uur vinden er activiteiten plaats aan de haven.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent met je papa en/of mama, want de QR codes met legitimatie van iedereen vanaf 18 jaar dienen gescand te worden voor de intocht. Hierdoor kan het iets langer duren voordat je het Haventerrein kan betreden.  Het Haventerrein gaat open vanaf 12.50 uur (de ingangen zijn aan de kant van de Schans en aan de kant van de Markstraat, niet via de Markpoort).

De eerder vermelde Pietenjacht zal plaatsvinden in het dorp vanaf 14.00 uur, nadat de intocht heeft plaatsgevonden. Hiervoor is geen QR code verplicht. Vind jij alle pietjes die verstopt zijn in het dorp?

Van 14.00 tot 16.00 uur kun jij de pietjes zoeken op onderstaande plaatsen en kun jij meedoen aan de activiteiten. Verzamel alle stempeltjes bij de activiteiten en wie weet maak je dan kans op een ontbijt met Sinterklaas op 21 november 2021.

Om kans te maken op een ontbijt met de Sint mag je je volle stempelkaart van de Pietenjacht met je naam, leeftijd en het telefoonnummer van je papa, mama, opa of oma inleveren bij de sinterklaasbrievenbus bij het woonzorgcentrum Antonius Abt op het Dorpsplein op uiterlijk 18 november 2021 om 18.00 uur. De stempelkaarten worden uitgedeeld op de basisscholen in Terheijden, ook hebben de pietjes enkele stempelkaarten bij zich om uit te delen aan de kindjes die niet in Terheijden op school zitten.

Tot 5 december 2021 hangt de sinterklaasbrievenbus bij het Antonius Abt staan, zodat je daar ook je lijstje, een leuke tekening of iets origineels voor Sinterklaas kunt afgeven.

In verband met eventuele coronamaatregelen en de weersvoorspellingen raden we aan om kort voor vertrek onze social media kanalen (Facebook stichting Sinterklaas Terheijden en de website www.sinterklaasterheijden.nl) te checken. Hierop zal worden gecommuniceerd of de Intocht en de Pietenjacht door mag en kan gaan. 

Doe jij ook mee en vind jij alle pietjes tijdens de speurtocht??

Tot 14 november!!!

Sinterklaas en zijn pietjes