Pietenjacht 14 november 2021

Helaas lukt het de Sint dit jaar niet om met de boot aan te komen in Terheijden, maar dit betekent niet dat Sinterklaas Terheijden dit jaar overslaat.

Op 14 november 2021 hebben de pietjes een Pietenjacht georganiseerd in het dorp. Vind jij alle pietjes die verstopt zijn in het dorp?

Van 12.00 tot 15.00 uur kun jij de pietjes zoeken op onderstaande plaatsen en kun jij meedoen aan de activiteiten. Verzamel alle stempeltjes bij de activiteiten en wie weet maak je dan kans op een ontbijt met Sinterklaas op 21 november 2021.

Om kans te maken op een ontbijt met de Sint mag je je volle stempelkaart van de Pietenjacht met je naam, leeftijd en het telefoonnummer van je papa, mama, opa of oma inleveren bij de sinterklaasbrievenbus bij het woonzorgcentrum Antonius Abt op het Dorpsplein op uiterlijk 18 november 2021 om 18.00 uur. De stempelkaarten worden uitgedeeld op de basisscholen in Terheijden, ook hebben de pietjes enkele stempelkaarten bij zich om uit te delen aan de kindjes die niet in Terheijden op school zitten.

Tot 5 december 2021 blijft de sinterklaasbrievenbus bij het Antonius Abt staan, zodat je daar ook je lijstje, een leuke tekening of iets origineels voor Sinterklaas kunt afgeven.

In verband met eventuele coronamaatregelen en de weersvoorspellingen raden we aan om kort voor vertrek deze website te bezoeken. Hierop zal worden gecommuniceerd of de Pietenjacht door mag en kan gaan. 

Doe jij ook mee en vind jij alle pietjes tijdens de speurtocht??

Tot 14 november!!!

Sinterklaas en zijn pietjes