Sinterklaas Terheijden

Op 14 november 2021 is Sinterklaas aangekomen met de pakjesboot in de Haven van Terheijden. Heel veel blije gezichtjes, meneer Wout, wethouder Jan-Willem Stoop en Harmonie Terheijden,  verwelkomden Sint en zijn pietjes enthousiast. Na een warm welkom verliet de Sint per Mustang de Haven en bracht hij een bezoek aan de pietjes die in het dorp verstopt stonden. Bij de pietjes konden de kindjes meedoen aan de Pietenjacht en een ontbijt met de Sint winnen. Na de Pietenjacht heeft de Sint nog een gezellig bezoek gebracht aan het Sovak.

Sinterklaas en zijn pietjes zijn ontzettend blij met de hulp van Aannemersbedrijf Jaap Rasenberg B.V., Annemieke Krijnen, DA Drogisterij Relinde Fijnaut, De Sinaasappelman, Destiny Clement,  FD Advies, Molen De Arend, Slijterij Van Dongen, Visker Keukens B.V., woonzorgcentrum Antonius Abt en last but not least de hulp van alle vrijwilligers en collectanten die ervoor hebben gezorgd dat er een geslaagde intocht en Pietenjacht konden plaatsvinden. 

Helaas zal het uitzwaaien van Sinterklaas en zijn pietjes in verband met alle coronaperikelen niet doorgaan op 6 december 2021.

Volgend jaar komt Sint met zijn pietjes graag weer terug naar de Haven van Terheijden.

Hopelijk tot volgend jaar!

Sinterklaas en zijn pietjes